Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Okulumuzu Ziyaret Etti!

23.03.2024 21

Ortaokulumuzda gerçekleşen meslek tanıtım etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer, geleceğin teknoloji dünyasının temsilcileri olan elektrik ve elektronik mühendisleri okulumuzu ziyaret etti.

Bugün, öğrencilerimiz kariyer seçenekleri hakkında bilgi almak ve gelecekteki mesleklerini keşfetmek için oldukça heyecanlıydı. Elektrik ve elektronik mühendisleri, öğrencilere bu iki heyecan verici alandaki kariyerlerinin detaylarını ve önemini aktardılar.

Etkinlik sırasında mühendisler, elektrik ve elektronik sistemlerin günlük hayatımızdaki önemini vurguladılar. Öğrencilere, akıllı telefonlardan ev aletlerine, enerji üretiminden iletişim teknolojilerine kadar her alanda elektrik ve elektronik mühendislerinin katkısının olduğunu belirttiler.

Öğrencilerimiz, mühendislerin getirdiği ilginç projeleri de yakından inceleme fırsatı buldular. Özellikle, robotik sistemler ve yenilenebilir enerji teknolojileri üzerine yapılan sunumlar öğrencilerimizin ilgisini çekti.

Okul Müdürü İsa Taşbaşı23-03-202423-03-2024, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: "Öğrencilerimizin gelecekteki kariyer seçimlerine dair bilgi sahibi olmaları oldukça önemlidir. Bu tür etkinlikler, gençlerimizin farklı meslek alanlarını tanımasına ve ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Elektrik ve elektronik mühendislerinin okulumuzu ziyareti, öğrencilerimize teknolojinin gücünü ve geleceğin mesleklerini keşfetme fırsatı sundu."

Bu etkinlik, öğrencilerimizin kariyer seçimlerine dair ufuklarını genişletmek ve farklı meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak için önemli bir adımdı. Elektrik ve elektronik mühendislerine okulumuzu ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz.