Okulumuzda Ramazan Coşkusu: Görsel Panoyla 11 Ayın Sultanı Kutlandı

23.03.2024 24

Okulumuz, mübarek Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte öğrencileri ve personeli Ramazan coşkusuna hazırlamak için süslemelerle donatıldı. Koridorlara ve sınıflara yapılan süslemeler, Ramazan'ın manevi atmosferini okulda yaşatmayı amaçlıyor.

Süslemelerde kullanılan renkli ve dikkat çekici detaylar, öğrencilerin ve personelin Ramazan ayına özel bir coşkuyla giriş yapmalarını sağlıyor. Okulun çeşitli alanlarına asılan Ramazan temalı afişler ve süslemeler, öğrencilere bu kutsal ayın önemini hatırlatıyor.

Okul Müdürü İsa Taşbaşı, süslemelerle ilgili olarak şunları söyledi: "Ramazan ayı, İslam dünyasının en kutsal zamanlarından biridir. Okulumuzda yapılan süslemelerle öğrencilerimizi ve personelimizi Ramazan'ın manevi atmosferine hazırlamak istedik. Bu süslemeler, okulumuzun birlik ve beraberliğini pekiştirmeyi ve öğrencilerimize kültürel değerlerimizi hatırlatmayı amaçlıyor."

Öğrenciler, süslenmiş okul koridorlarında gezinirken Ramazan'ın coşkusunu ve bereketini hissediyorlar. Okulun süslemelerle donatılması, öğrencilerin ve personelin Ramazan ayını kutlamak ve manevi duygularını paylaşmak için bir araya gelmelerine olanak sağlıyor.23-03-2024