Şamlar Ortaokulu'nda Manevi Bir Dönüm Noktası: Zümra ve Azad'ın Kur'an-ı Kerim'e Geçiş Töreni

Şamlar Ortaokulu'nda Manevi Bir Dönüm Noktası: Zümra ve Azad'ın Kur'an-ı Kerim'e Geçiş Töreni

05.03.2024 43

Şamlar Ortaokulu'nda Kutlu Bir Başlangıç: Zümra ve Azad, Kur'an-ı Kerim'e Geçişlerini Kutladı"

 

İstanbul'un köklü eğitim kurumlarından Şamlar Ortaokulu, öğrencileri Zümra Elemen ve Azad Yıldız'ın Kur'an-ı Kerim eğitimlerinde önemli bir dönüm noktasına ulaşarak Kur'an-ı Kerim okumaya başlamalarını kutladı. Bu özel ve manevi an, okulun değerler eğitimi çerçevesinde düzenlenen bir törenle taçlandırıldı.

 

Okulun konferans salonunda düzenlenen törene, öğrencilerin aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri katıldı. Tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve ardından din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri tarafından kısa konuşmalar yapıldı. Bu konuşmalarda, Kur'an-ı Kerim'in hayatımızdaki yeri ve önemi vurgulandı, Zümra ve Azad'ın bu yeni başlangıcı kutlandı.

 

Zümra ve Azad için düzenlenen törende, öğrencilere Kur'an-ı Kerim okumaya başlamalarının önemini belirten hediye kitaplar ve sertifikalar takdim edildi. Her iki öğrenci de, Kur'an-ı Kerim'e geçişlerinin kendileri için manevi bir yolculuğun başlangıcı olduğunu ifade ettiler.

 

Şamlar Ortaokulu Müdürü törende yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim'e geçişini kutlamak, okulumuzda maneviyatın ve kültürel değerlerin önemini bir kez daha vurguluyor. Zümra ve Azad'ın bu önemli adımı, onların kişisel ve manevi gelişimlerinde yeni bir başlangıçtır. Okulumuz, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra manevi ve ahlaki gelişimlerini de desteklemeyi amaçlamaktadır" dedi.

 

05-03-202405-03-2024