Şamlar Ortaokulu'nun Genç Satranç Ustaları Başakşehir Turnuvasında Parladı

09.02.2024 26

Şamlar Ortaokulu'ndan Muhammet Ali Tutum ve Osman Çınar Çakır, Petrol Ofisi İstanbul Okul Spor Kulüpleri Başakşehir İlçesi Satranç Turnuvası'nda okulumuzu temsil etme fırsatı buldu. Bu değerli etkinlik, öğrencilerimizin stratejik düşünme, odaklanma ve ön görüş yeteneklerini geliştirmeleri için mükemmel bir platform sağladı.

Muhammet Ali ve Osman Çınar, turnuvada birçok farklı okuldan rakipleriyle yarışırken, satrançta derinlemesine düşünme ve planlama becerilerini sergilediler. Katılımları, onların takım ruhu ve bireysel yeteneklerini geliştirme konusunda önemli bir adım oldu.

Turnuvada, öğrencilerimiz zorlu rakiplerle karşılaştı ve bu rekabet, onların oyunlarını daha da ileriye taşıma konusunda önemli dersler aldıkları bir deneyim sağladı. Muhammet Ali ve Osman Çınar'ın katılımı, hem kendileri hem de okulumuz adına gurur verici bir başarı olarak kaydedilmiştir.

Okulumuz, öğrencilerinin sadece akademik başarılarının değil, aynı zamanda sosyal ve bireysel gelişimlerinin de destekçisi olmaya devam edecek. Muhammet Ali ve Osman Çınar gibi öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılımı, onların yalnızca bilgi birikimlerini değil, aynı zamanda yaşam becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Şamlar Ortaokulu olarak, Muhammet Ali ve Osman Çınar'ın bu turnuvadaki katılımını ve gösterdikleri azmi kutluyoruz. Bu deneyim, onların ve okulumuzun gelecekteki başarıları için sağlam bir temel oluşturdu. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirmeye devam etmeleri için gereken desteği sağlamaya kararlıyız.09-02-2024