Şamlar Ortaokulu'nun Umut Vaad Eden Raketleri Bölgesel Masa Tenisi Turnuvasında Yeteneklerini Sergiledi

18.01.2024 43

Şamlar Ortaokulu'nu temsilen Mehmet Eren Duman ve Enes Doğru, prestijli OKUL SPOR KULÜPLERİ masa tenisi turnuvasında becerilerini sergiledi. 17 Ocak'ta düzenlenen etkinlik, bölge genelinde birçok okuldan katılımcıları ağırladı.

Masa tenisine olan bağlılık ve heyecanları ile tanınan Mehmet ve Enes, zorlu rakiplerle yapılan bir dizi maçta yeteneklerini gösterdi.

Turnuva, her iki oyuncu için de değerli bir öğrenme deneyimi oldu. Bölgedeki en iyi genç oyuncularla becerilerini test etme fırsatı yakaladılar ve bu da onlara gelecekteki yarışmalarda fayda sağlayacak içgörüler ve teknikler kazandırdı.

Mehmet ve Enes üst turlara  geçememiş olsalar da, katılımları bir geri adım değil, spor alanında büyüme ve gelişme yolculuklarında bir basamak taşı oldu. Kazandıkları deneyim, onların masa tenisindeki gelecek başarıları için sağlam bir temel oluşturuyor.

Şamlar Ortaokulu olarak, Mehmet ve Enes’in gelecekteki spor kariyerlerini heyecanla takip ediyor ve onları desteklemeye devam edeceğiz.

18-01-2024