Şamlar'ın Parlayan Yıldızları: Kız Voleybol Takımı Hikmet Uluğbay'ı 2-0 Mağlup Etti"

10.01.2024 48

Şamlar Ortaokulu Kız Voleybol Takımının Büyük Başarısı: Hikmet Uluğbay Ortaokulu'nu 2-0 Yendi

Büyük bir heyecan ve coşkunun yaşandığı bugünde, Şamlar Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, Hikmet Uluğbay Ortaokulu Kız Voleybol Takımını 2-0 mağlup ederek önemli bir zafer elde etti.

Maçın başından itibaren Şamlar Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, sahada üstün bir oyun sergileyerek rakibi Hikmet Uluğbay Ortaokulu karşısında etkili bir performans gösterdi. İlk setten itibaren agresif ve organize oyunlarıyla dikkat çeken Şamlar'ın kızları, güçlü servisler ve etkileyici smaçlarla rakiplerini zorladı. Takımın koordineli hareketleri ve kararlı tutumu, onlara ilk setin galibiyetini getirdi.

İkinci sette de üstünlüğünü koruyan Şamlar Ortaokulu, Hikmet Uluğbay Ortaokulu'nun güçlü ataklarına karşı koyarak oyunda kontrolü elinde tuttu. Takım kaptanı ve pasörü olan Aysima Konuk''un liderliğinde, takımın uyum içindeki oyunu, izleyenleri heyecanlandırdı ve maçın sonucunu belirledi.

10-01-202410-01-202410-01-2024