Yerli Malı Haftası Coşkusu: Okulumuzda Yerli Ürünlerin Önemi Vurgulandı

Bu hafta, okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri büyük bir coşku içinde kutlandı. Etkinlikler kapsamında, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yerli ürünlerin önemine dikkat çekmek ve bu ürünlerin kullanımını teşvik etmek amacıyla bir araya geldi.

Hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerde, öğrencilerimiz yerli üretim malzemelerle yapılmış el işleri, yemekler ve sanatsal çalışmalar sergiledi. Ayrıca, sınıflar arası yerli ürünleri tanıtma yarışmaları da büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz, yerel tarım ürünlerinden elde edilen yiyecekleri tanıtarak, yerli malı kullanmanın önemine dikkat çektiler.

Etkinliklerin bir diğer önemli bölümü ise yerli ürünlerin ekonomik ve çevresel avantajları üzerine yapılan sunumlar oldu. Öğrencilerimiz, yerli malı kullanmanın hem ülke ekonomisine hem de çevre korumaya katkıda bulunduğunu vurgulayan sunumlar hazırladı.

Okulumuzun müdürü İsa Taşbaşı, etkinliklerin açılış konuşmasında, "Yerli Malı Haftası, öğrencilerimize yerli ürünleri kullanmanın önemini anlatma ve bu alışkanlığı teşvik etme fırsatı sunuyor. Bu hafta, öğrencilerimizin hem yerel üreticilerimizi desteklemeleri hem de sağlıklı ve bilinçli tüketim alışkanlıkları kazanmaları açısından büyük önem taşıyor." dedi.

Yerli Malı Haftası etkinlikleri, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ortak çabalarıyla renkli ve eğitici bir atmosferde geçti. Okulumuz, bu tür etkinliklerle öğrencilerin hem bilinçli tüketici olmalarını hem de yerel üretimi desteklemelerini amaçlıyor.

31.12.2023 46

31-12-202331-12-202331-12-202331-12-202331-12-202331-12-202331-12-202331-12-202331-12-2023