Şamlar Ortaokulu

Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: “ Örnek almayacağız, örnek olacağız” ilkesinden hareketle öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak geliştiren kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir.

Başarılar:

Isınma:
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okul erkek futbol takımımız ve okul kız voleybol takımımız il ve ilçe çapında gerçekleştirilen yarışmalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: