Projemiz

16-12-2023

Hadi Siyah Altın Toplayalım

Projede Yer Alan Ülkeler: Türkiye, Fransa, Hırvatistan, İtalya, Yunanistan

'Hadi Siyah Altın Toplayalım' isimli bu proje, öğrencilere akademik yıl boyunca alternatif eğitim olanakları ve kaynakları sağlamak amacına hizmet ediyor. Çalışmanın temel amacı, evrensel sorun olan küresel ısınmayı yavaşlatıcı unsur olan geri dönüşüm için öğrencilerde sıfır atık bilinci oluşturmak ve öğrencilerin organik atıkların dönüşümünün mümkün olduğu fark etmesini sağlamaktır. Ayrıca öğrencilerin farklı uluslardan akranlarıyla iletişim kurarak daha eğlenceli bir öğrenim ortamı oluşturmak amaçlanmıştır. Öğrencileri "Web 2 Araçları" hakkında bilgilendirir ve kendi çalışmalarında kullanmasını sağlar. Projemizin amacı; dünyada farklı coğrafyalarda bulunan bireylerin, organik atıklar için yapılabilecek çalışmalara hem okulda hem günlük yaşantılarında nasıl yer verebileceklerini öğretmektir.

Saygılarımla